Meertalige begeleiders

De accountmanagers van Faciloo zijn twee- of meertalig en spreken de taal van de internationale medewerkers.

Meer info

Goede huisvesting

Faciloo zorgt voor een goede huisvesting van internationale medewerkers: goed verzorgde woningen met alle faciliteiten.

Meer info

Proactieve begeleiding

Faciloo begeleidt internationale medewerkers proactief bij facilitaire en administratieve zaken.

Meer info

Over Faciloo

Als u regelmatig internationaal personeel inhuurt weet u dat daar veel zaken bij komen kijken. Zo heeft u een hoop administratie en is het van belang dat het personeel een goede huisvesting krijgt. Faciloo begeleidt de bij u te werk gestelde internationale medewerkers in Nederland. Zodat u daar geen omkijken naar heeft. Faciloo neemt u alle facilitaire en administratieve zaken uit handen. Wij zijn de schakel tussen u en uw internationale medewerkers. Faciloo ontzorgt u volledig, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Meertalige begeleiders

Onze accountmanagers zijn twee- of meertalig en spreken de taal van de internationale medewerkers. Zo kunnen zij de medewerkers optimaal begeleiden en in hun moedertaal uitleg geven en aanspreken. Faciloo begeleidt medewerkers onder andere in het Engels, Pools, Litouws en elke andere taal op verzoek. U heeft altijd een vast aanspreekpunt, een accountmanager die uw contactpersoon binnen onze organisatie is.

Goede huisvesting

Faciloo zorgt voor een goede huisvesting van internationale medewerkers. Geen recreatiewoningen met stapelbedden, maar goed verzorgde woningen met alle faciliteiten. Wij controleren de woningen regelmatig en onderhouden een open en eerlijke communicatie met u over zaken die eventueel spelen. Wij monitoren voortdurend of de huisvestingsfaciliteiten nog aan uw wensen voldoen of dat u meer of minder capaciteit nodig heeft.

Proactieve begeleiding

Faciloo begeleidt internationale medewerkers in Nederland proactief bij administratieve zaken waar u of zij tegenaan kunnen lopen. Zo begeleiden wij de medewerkers intensief in het voortraject bij de benodigde documentatie en certificaten, zijn wij aanwezig op de eerste werkdag en staan wij stand-by als er een ongeval gebeurt of een medewerker naar de huisarts of tandarts moet. Ook de administratieve afhandeling van de medische zorg regelen wij. Als u dat wenst blijven wij de medewerkers op de werkvloer begeleiden.

Waarom Faciloo?

Faciloo begeleidt internationaal personeel proactief op het gebied van:

  • Huisvesting
  • Benodigde documentatie
  • BSN nummers
  • Noodzakelijke certificaten
  • Introductie in Nederland
  • Vertaling van benodigde documenten (zoals ARBO regels)
  • Ziektekostenverzekering

Kortom:
Een all-in ontzorging voor u op het gebied van administratie en huisvesting!

Contactformulier

Contactgegevens

Faciloo
’s Gravenlandseweg 258
3125 BK Schiedam

T: 010-8200312
E: info@faciloo.nl
Request assistence